петък, 20 май 2016 г.

ЗЕЛЕНАТА ПТИЦА (ХИСАРСКИ РАЗКАЗИ И ИСТОРИИ)




Библиотеката при НЧ "Иван Вазов" Хисар организира на 19-ти май среща-разговор за представяне на новата ми книга "Зелената птица" (Хисарски разкази и истории). Присъстваха над 40 хисарчани. Сред гостите бяха Тони Илиева - зам.-кмет на община Хисар и Людмила Михайлова - началник отдел в общината. Слово произнесе библиотекарката Янка Стойнова.
Благодарих на всички присъстващи на срещата за проявения интерес и изказаните добри думи за книгата. Споделих стремежа си да разкажа занимателно любопитни истории за някогашния Хисар. Проучванията, които съм направил разкриват непознати за мнозина факти за Хисар, свързани с Освобождението (1878) и Съединението (1885), данни за първите документални кино-кадри за курорта, за загадките на някои хисарски минерални бани.
По традиция подарих на присъстващите новата ми книга с автограф. Ето и няколко снимки от срещата, направени от сестра ми Павлина Кънчева:






1 коментар:

  1. Здравейте
    Това е да информира широката общественост това г-н LUC ASTRID. частен заем заемодателят отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем с 4 % лихва за физически лица, фирми и компании по начин и посочва ясно и разбираемо. контакти - днес по електронна поща на адрес: lucastrid123@gmail.com

    ОтговорИзтриване